-->

17 Eylül 2017 Pazar

AVON YENİ MARK LİKİT RUJLARINI DENEDİM

Herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi sezonun yeni trendi likit mat rujlar.Bildiğimiz kozmetik markalarının neredeyse hepsinin likit rujları bulunmakta bunun dışında bir kaç ünlünün ürettiği likit ruj markası bulunmakta.Peki bu kadar üretim olur da Avon'da markasına ait likit ruj üretmez mi ?
İşte bu yazımda Avon'nun Eylül ayında katalogların da yer alan likit rujlarını tanıtacağım.





Rujların genel özellikleri

  • 10 adet mat ve 10 adet parlak olmak üzere 20 adet renk çeşidi bulunmakta.
  • Ruj fırçası diğer fırçalardan farklı olarak elmas şeklinde üretilmiş bu da dudağınızın her köşesine daha kolay uygulamanızı sağlıyor.
  • İçerisinde dudak bazı ve yoğun pigmentler bulunduğu için dudaklarınızda topaklanma yapmıyor.
  • Mat rujlar da her hangi bir ürün kokusu yokken parlak olanlarda hoş bir çiçek kokusu geliyor.
Parlak seri ile başlayalım:

LACQUERED UP
ürün kırmızı tonlarında iddialı bir ürün.Parlak  yapıya sahip diğer likit rujlar gibi dudağınızda yapış yapış bir his bırakmıyor.
NUDE I TUDE

Bu ürün ise içerisinde kahvelik bulunan nude parlak ruj.Parlak rujlar da şunu fark ettim dudağı olduğundan biraz daha dolgun gösteriyor.



Gelelim mat serisinde bulunan rujlara


MANEATER
Ürün koyu bir renk olduğundan dudakta biraz zor eşitleniyor.Bir kaç kat eşit miktarda uygularsanız güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.

TKO

Normalde bana pembe tonları yakışmaz ama bu renk çok hoşuma gitti.Renk pigmenti çok güzel tek bir uygulamada bu sonuca ulaştım.

HEAD TURNER

Bu ürün kırmızı gibi duruyor ama narçiçeği pembe ve turuncu karışımlı bir renk dudağın alt tonuna göre faklılık göstere bilir.


DARE TO BARE

Benim en sevdiğim en beğendiğim renk ise bu kahve tonlarında nude mat ruj.Bence esmerlere çok yakışacağını düşündüğüm bir renk.





Bende bulunan renkler bu kadar inşallah yardımcı olmuşumdur sizlere birde unutmadan Avon kataloğundan denemden bir ruj alıyorsanız ürün her zaman katalog renginden daha açık geliyor.Bunu bilerek alırsanız istediğiniz tonları bulabilirsiniz



Son olarak denemediğim diğer renkleri görmek isterseniz aşağıdaki görsel size yardımcı olacaktır.


Avon hakkında daha fazla bilgi için tık tık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sparkly Santa Hat Ice Cream